Side 1 av 1

Forslag til forbedringer

Lagt inn: 2020-10-14 10:22
av Utbytteprinsen
Jeg bruker forumet til å lage lister over resurser for analyse av eksempelvis utbytteaksjer. Når jeg trykker på en lenke ønsker jeg ikke å navigere bort fra forument, men åpne lenken i et nytt vindu. Er dette noe som lar seg gjøre?

Re: Forslag til forbedringer

Lagt inn: 2020-10-29 23:58
av admin
Hmm. Hva med ctrl-klikk for ny tab eller shift-klikk for nytt vindu?

Det du spør om lar seg gjøre, altså, men for folk som ønsker å åpne eksterne lenker i samme vindu er det vanskeligere å tvinge browseren til å gjøre det enn det er å be den åpne i ny tab/nytt vindu.

Hva mener andre? Kjør debatt!

Re: Forslag til forbedringer

Lagt inn: 2020-10-30 14:30
av Utbytteprinsen
Takk for svar o'vise admin. At lenker åpnes i ny tab er mer hensiktsmessig enn nytt vindu. Altså kan du se bort fra min tidligere post og heller vurdere om utgående lenker fra forumet skal åpnes i ny tab.

Det er 2 gode grunne til å gjøre dette:

1. Utbytteprinsen glemmer alltid å trykke crl ved trykk på lenke på forumet. Han sjekker så det han skal og lukker tab'en i håp om å komme tilbake på forumet for å trykke på neste lenke. Men da må han jo alltid skuffet navigere tilbake til forumet siden tab'en er lukket.

2. Google registrerer det som bounce-rate dersom en via google-søk havner inn på en forumtråd og så trykker en lenke. Det tolkes da slik at forumet ikke har noe innhold av verdi siden en straks navigerer bort fra forumet. Åpnes lenken i ny tab så vil lesertiden på forumet økes og folk får da mulgheten til selv å lukke tab'en med forumet når de er ferdig å lese innholdet som lenken peker til. Eventuelt fortsette å lese tråden eller andre tråder på forumet.

Kjør debatt!